2020-08-14 19:01:36• hírek • Közlemény

Realitások az idei Partiumi Magyar Napokról

A Partiumi Magyar Napok koncertjeit kizárólag online közvetítik - derül ki a szervezők közleményéből, melyet az alábbiakban olvashatnak:

 

Tekintettel arra, hogy az idei Partiumi Magyar Napok rendezvényt egyes önkormányzati jelöltek és fizetett bértollnokaik kampánytémává alakították hamis információk terjesztésével a közösségi felületeken, a PMN szervezői fontosnak tartják a szatmári közvéleményt tájékoztatni az idei rendezvénnyel kapcsolatos valós tényekről: Kereskényi Gábor polgármester javaslatára a PMN szervezői úgy döntöttek, hogy a Szépművészeti Múzeumban tervezett összes koncertet kizárólag a PMN facebook oldalán lehet majd követni. Az idén a Kossuth Kertben nem volt tervezve és NEM is lesz semmiféle aktivitás, program vagy koncert a Partiumi Magyar Napok keretén belül. A közönség kizárólag a színházi előadásokra válthat jegyet, amelyek az Északi Színház szabadtéri előadásoknak használt udvarán felállított színpadon lesznek láthatóak. Az előadásokra jegyeket továbbra is a színház jegypénztárában válthatnak, előadásonként 80-at. A belépőjegyekből befolyó teljes összeg jótékony célt szolgál, a színház egyik munkatársának a felépülésére ajánlják fel a szervezők.
A színház udvarán az előadások az érvényben lévő előírások teljes betartásával fognak zajlani: kötelező lesz a maszkviselés, a székek egymástól 2 méterre lesznek elhelyezve, valamint a bejáratnál kézfertőtlenítők lesznek kihelyezve. Ugyanakkor azoknak, akik otthonról élőben követnék a színházi előadásukat a szervezők a PMN facebook oldalán lehetőséget biztosítanak erre.


A XIX. Partiumi Magyar Napok NEM kap közintézményektől támogatást, kizárólag önkéntes magántámogatásokból valósul meg. Reméljük az idei PMN folytatja a 19-éves tradíciót és egy kis színt visz a szatmáriak életébe, minden biztonsági előírást betartva!

A Partiumi Magyar Napok teljes programja itt tekinthető meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: